A régiségek újra divatba jönnek, hódít az aktatáska!

Emlékszem még azokra az időkre, mikor az egyetemistákon végignézve csak hátizsákokat, oldaltáskákat láttunk, ám ahogyan az elegancia egyre inkább beszövi a mindenapjaink öltözeteit, az aktatáska is szép lassan visszakúszik a divatos kiegészítők közé.

Egyre több fiatalt látok, akiknek aktatáska van a kezükben.
Az aktatáska már korán megjelent,amikor is a férfiak öltözködésének meghatározó kiegészítői közé még az esernyő, a kalap, nyakkendő, a lábeli és a táska tartoztak.
Az aktatáska már a megjelenésekor is egyfajta felsőbbrendűséget sugallt. Nem azért, mert olyan eszméletlenül drága holmi lenne, hanem azért, mert akkoriban az irodai dolgozóknak, az értelmiségnek volt szüksége atatáskára. Mikor valaki a régi időkben aktatáskával járt, az egyfajta előrejelzője volt a társadalomban elfoglalt helyzetének.

MAnapság már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Egy darabig csak az egyetemi porofesszorok, az iősebb férfiak kezében láttam aktatáskát, de az aktatáska egyre elterjedtebb lett, mostmár a fiataloknál is ugyanúgy megtalálható, mint az idősebb generációnál. Természetesen aktatáska és aktatáska között is rengeteg különbség van.
Amennyiben tényleg egy jól kinéző, tartós, szebb darabot szeretnénk vásrolni, kicsit mélyebben a pénztárcánkba kell nyúlnunk. Legalábbis ez az általános nézőpont. Én annak a híve vagyok, hogyha vásárolni akarunk, akkor törekedjünk arra, hogy a legjobbat szerezzük meg a legjobb helyen.

Ha már beruházunk egy aktatáskára, akkor ne egy ócska, semmitmondó darabot vegyünk hanem legyünk egy kicsit igényesebbek. A megnyerő kinézet kulcsfontosságú eleme az igényesség.
Vannak olyan aktatáskák, amik csak kinézetükben idézik a régi korok kedvelt kiegészítőit, de minőségükben és anyagukban az újkori tömeggyártás silány minőségét tükrözik.

Egy üzletember, egy egyetemista, egy értelmiségi ember esetében elkerülhetetlen, hogy olyan élethelyzetbe kerüljön, mikor a ruházata alapján ítélik meg. Egy állásinterjú, egy első találkozás alkalmával nagyon is meghatározó a sokat emlegetett első benyomás. Egy gagyi, kínai aktatáska, egy rossz minőségű öltöny, egy nem megfelelő cipő akár az egész tárgyalás sorsát eldöntheti. Mikor valakivel tárgyalunk, akkor meg kell tisztelnünk őt azzal, hogy hozzá méltóan öltözünk fel. Nem vehetjük félvállról a dolgot az üzleti életben. Az ilyen apróságok is elképesztően sokat számítanak, éppen annyira fontos egy szép aktatáska, mint egy jó cipő, egy drága óra, telefon vagy egy autó. Ahhoz, hogy a tárgyalópartnerünk komolyan vegyen minket, úgy is kell kinéznünk.

Szerencsére ahhoz, hogy egy megfelelő, minőségi aktatáskát beszerezzünk, nem kell felesleges köröket fognunk. ITT rengeteg minőségi, eredeti bőr aktatáska közül válogathatunk. Hiába vagyok az antik tárgyak rajongója, azt be kell vallanom, hogy bármennyire is imádom a régi korokat, internet nlkül teljesen el lennék veszve. A napi hírek, a böngészés, chatelés, de még az internetes vásárlás is a napjaim szerves részét képezik.

A bagbox csak minőségi termkeket forgalmaz, az itt kapható aktatáskák legnagyobb része valódi bőr, nem csak magyar, hanem nemzetközi viszonylatban is elismert márkákat forgalmaznak. Magyar, illetve külföldi termékek is megtalálhatóak színes palettájukon. Az aktatáskáknál nem csak az anyagra, hanem a színre is figyelni kell. A legegyszerűbb választás a fekete, vagya sötétbarna, de ezen az oldalon a kissé extrémebb darabokat kedvelő vásárlók is megtalálják a nekik legjobban tetsző színt.

aktatáska
Aktatáska

Mindenki megtalálja a testhezálló aktatáskát ebben a hatalmas választékban. Nincsen kockázat, az ember nem lesz átverés áldozata, nem kell attó tartania, hogy méregdrágán a nyakába varrnak valami hamisítványt. Innen csak eredeti minőségi termékekkel lehet gazdagodni. Az árak pedig elég kedvezőek, főleg, ha éppen kedvezményes időszakban vásárol az ember.

Irodai dolgozóknak szerintem kötelező az aktatáska. Mindent bele lehet tenni, amire az emberek szüksége van a mindennapok, a munkája során, és az aktatáska megbízható társ lehet hosszú évekig, ha megfelelő helyről szerzi be az ember.

Elegáns, praktikus, és szinte már kötelező. Ha színben passzol a cipőhöz, vagy az éppen viselt öltönyhöz, az csak még jobbá teszi az összhatást. Egy aktatáskés férfi pedig mindig jobban vonzza a tekintetet, mint valaki öltönyben tornazsákal a hátán -mert mostanában nem egyszer sikerült ilyen kombinációkkal is találkoznom.

A szállítás egyébként egy bizonyos értékhatár felett ingyenes, így ha kiválasztjuk a számunkra legjobban megfelelő aktatáskát, az pár nappal később már a kezünkben is lehet, nem kell heteket várni a kiszállításra, mindössze 1-2 nap elegendő, hogy megkapjuk a terméket.

Csak ajánlani tudom az oldalt, igazán gyönyörű táskákat lehet venni náluk, teljesen reális áron. Eddig bármit is rendeltem tőlük online, még egyszer sem csalódtam, pedig nekem aztán igazán magasak szoktak lenni az elvásársaim. Hiszen, mint ahogyan már írtam, nekem az a legfontosabb, hogy a ehető legjobbat szerezzem be, a legjobb áron.

Bármit vásárolok, nem adok lejjebb az elképzeléseimből és a legtöbb esetben nem vagyok hajlandó kompromisszumokat kötni sem. Ezért olyan boltokat keresek, ahol mindent megkapok, amit gondoltam, vagy még az elképzeléseimnél is jobb a termék.